Rólunk

EUGROUP az édesség és illatszer diszkontcsoport. Magyarország piacvezető édesség és illatszer diszkontcsoportja.Cégünk alapítása még 1991 -ben megtörtént.Céljaink már akkor sem voltak kétségesek.

Célunk akkor Magyarországon piacvezető édesség és illatszer diszkont hálózat építése volt.Jelenlegi célunk a piacvezető pozíció megtartása és országos hálózat bővítése. További munkahelyek teremtése és fenntartható növekedés megtartása.Mindig is arra törekedtünk, hogy saját vevőinknek a jó minőségű édességekkel, illatszerekkel, tisztítószerekkel, drogériai termékeinkkel és folyamatos akciónkkal kiszolgáljuk. Ezt a vevőink legnagyobb megelégedésére alacsony árakkal és folyamatos magas színvonalú kiszolgálással tettük még vonzóbbá.Az eltelt 12 év alatt folyamatosan fejlődtünk Vásárlóink szolgálatában.

Az első 1992 -ben megnyílt üzletünk bizonyította üzleti tervünk sikeres. Vásárlók százezrei szívében örömet adtunk diszkont árainkkal és kiváló minőségünkkel.
A Budapesten működő bolthálózat jelenleg 7 üzletet üzemeltet.
Országosan 2012 -ben tervezzük útjára indítani az országos házhozszállítás szolgáltatását, és Magyarországon az elsők között, szeretnénk megnyitni az első internetes édesség és illatszer diszkontot.

EU Group diszkontcsoport

Sikereinket leginkább vevőink bizalmában élvezhetjük. Hiszen folyamatos bővítésünk csak is a vevők szolgálatában tettük eddig. Cégeinket EU Gropu cégcsoportban tömörítettük, hogy egy egységes diszkontcsoportot létre hozva biztosítjuk a folyamatos diszkont árakat és széles termékkínálatot.

Az EU Group cégcsoport & jövő

Terveink szerint további üzletek megnyitását tervezzük Magyarország nagy városaiban és szolgáltatásainkat is szeretnénk megújítani. De elkötelezettségünk továbbra sem változott. Legfontosabb számunkra, hogy vevőinket megtartsuk, folyamatosan visszatérjenek hozzánk és mindig elégedetten távozzanak boltjainkból. Üzletpolitikánk szerint igyekszünk olcsó áron, széles termékskálát tartani, hogy vevőink mindent egy helyen tudjanak megvenni. A vásárlói igények figyelembevételével a választékot folyamatosan tovább bővítjük.
Ezúton is köszönjük vásárlóink bizalmát, és reméljük, rászolgálunk arra, hogy minket válasszanak minket mindennap és az interneten is.

A változó igényeknek megfelelően folyamatosan bővülő választékunkkal és diszkont árainkkal
Önt is várjuk üzleteinkben!

Cégadataink:
Cégjegyzékszám: 01-09-562489
Adószám: 10665150-2-42
Székhely: 1066 Budapest Teréz Krt. 36.